De
Ogen

 • Stap 1 / Oogschaduw aanbrengen

  Breng met de Backstage Eyeshadow Brush Large de oogschaduw Diorshow Mono in de kleur Ribbon aan over het volledige ooglid. Breng de oogschaduw eerst van binnen naar buiten toe aan op het volledige ooglid en leg vervolgens de nadruk op het midden van het ooglid. Breng de kleur lichtjes deppend aan met de volledige breedte van het borsteltje. Maak uw ogen ten slotte groter door wat oogschaduw aan te brengen op het buitenste deel van uw ogen, onder de buitenste ooghoek en onder uw wenkbrauw om zo een ""V"" te vormen.

  De Ogen

  STAP 1 / Oogschaduw aanbrengen

  DIORSHOW MONO

  Backstage Oogschaduw
  623 Ribbon

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush - Large n°22

 • Stap 2 / Eyeliner aanbrengen

  Een emblematische blik krijgt u door met een zwarte Diorshow Art Pen/ zwarte Diorliner een grafisch streepje te trekken. Begin met een lijntje te trekken tegen de bovenste wimpers aan, van de binnenhoek van het oog naar het midden van het oog toe. Definieer vervolgens de buitenvorm met de eyeliner en begin daarbij in de buitenste ooghoek en werk zo naar boven toe in de richting van het uiteinde van uw wenkbrauw. Zorg ervoor dat dit lijntje niet groter is dan uw iris. Met een zelfverzekerd lijntje verbindt u het uiteinde van de buitenlijn met de lijn tegen de bovenste wimpers. Vul de zone die zo ontstaat op. Indien nodig definieert u de contouren van de eyeliner opnieuw voor een perfecte lijn.

  De Ogen

  STAP 2 / Eyeliner aanbrengen

  DIORSHOW ARTPEN

  Intense en professionele eyeliner met stiftpunt voor een duurzaam resultaat
  095 Catwalk Black

 • Stap 3 / Mascara aanbrengen

  Breng de zwarte mascara Diorshow New Look aan op de bovenste wimpers, van de wortels naar de puntjes toe. Wissel af met draaiende bewegingen om het krullende effect te versterken. Voor een nog spectaculairder resultaat brengt u 30 seconden na de eerste laag nog een tweede laag aan. Breng daarna wat mascara aan op uw onderste wimpers om uw blik open te trekken. Gebruik indien nodig de Backstage Lashes Brush.

  De Ogen

  STAP 3 / Mascara aanbrengen

  DIORSHOW NEWLOOK

  Mascara voor multidimensionaal volume & verzorging
  090 Black

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Separating Lashes Brush n°26

 • Stap 4 / Wenkbrauwpotlood aanbrengen

  Maak uw blik ten slotte helemaal af met perfecte wenkbrauwen. Definieer en kleur uw wenkbrauwen met het poederuiteinde. Borstel uw wenkbrauwen dan met het geïntegreerde borsteltje om dof makende sporen van foundation of poeder te verwijderen. Maak uw ogen groter door de bovenkant van uw wenkbrauwen te borstelen en daarbij de groeirichting te respecteren.

  De Ogen

  STAP 4 / Wenkbrauwpotlood aanbrengen

  SOURCILS POUDRE

  Wenkbrauwpotlood poeder met borsteltje
  553 Marron Glacé

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE