de
Lippen

 • Stap 1 / Lipliner aanbrengen

  Breng Dior Contour Universal aan. Dit is een transparante lipliner om uw mond te definiëren en de duurzaamheid van uw lippenstift te optimaliseren. Begin in het midden van uw bovenlip en teken een ""V""-vorm op de boog van Cupido. Definieer daarna de contouren en begin daarbij in het midden van uw lippen en werk uit naar de hoeken toe. Herhaal dezelfde beweging voor uw onderlip. Kleur ten slotte het binnenste deel van uw lippen in met het potlood om de kleur langer mooi te houden.

  de Lippen

  STAP 1 / Lipliner aanbrengen

  DIOR CONTOUR UNIVERSEL

  Universeel potlood voor de lipcontouren

 • Stap 2 / Lipbalsem aanbrengen

  Breng Dior Addict Lip Glow aan om in een handomdraai de natuurlijke kleur van uw lippen te sublimeren. De unieke textuur kan ook gebruikt worden om als basis voor het opmaken van uw lippen om de uitstraling, de intensiteit en de duurzaamheid van de lippenstift te versterken. Begin in het midden van uw mond en concentreer de textuur op de vlezigste zones van uw lippen.

  de Lippen

  STAP 2 / Lipbalsem aanbrengen

  DIOR ADDICT LIP GLOW

  Kleurversterkende lippenbalsem

 • Stap 3 / Gloss aanbrengen

  Om deze look af te werken brengt u een vleugje Dior Addict Lip Maximizer aan om het volume van uw lippen te maximaliseren en ze een glanzende afwerking te geven. Concentreer de textuur in het midden van uw lippen om ze meer reliëf te geven

  de Lippen

  STAP 3 / Gloss aanbrengen

  DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

  Voor volle lippen

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE