De
Teint

 • Stap 1 / Foundation aanbrengen

  Creëer een schitterend nude-effect door de vloeibare foundation Diorskin Nude aan te brengen met behulp van de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe tot hij volledig versmolten is met de huid. Begin met de zone onder uw ogen en uw wangen, ga dan naar uw kin en sluit af met uw oogleden.

  De Teint

  STAP 1 / Foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE FLUIDE

  Stralende teint nude-effect FPS 15 SPF
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 2 / De foundation aanbrengen

  Om uw make-up te perfectioneren en een perfect transparante teint te krijgen, vervolledigt u uw routine met het aanbrengen van de vloeibare foundation Diorskin Nude met behulp van het borsteltje Backstage fond de teint fluide haute couvrance op de zone onder uw ogen en op uw wangen en voorhoofd. Breng de textuur aan met kleine cirkelvormige bewegingen en werk uit van het midden van uw gezicht naar buiten toe. Dep lichtjes op de zones die een extra dekking nodig hebben.

  De Teint

  STAP 2 / De foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE FLUIDE

  Stralende teint nude-effect FPS 15 SPF
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 3 / Los poeder aanbrengen

  Vervolledig de routine voor uw teint door los poeder aan te brengen met de Backstage Fluid Foundation Brush High Coverage. Ga met het borsteltje in het poeder en gebruik een tissue om het overtollige product te verwijderen voor u het aanbrengt. Verdeel het poeder met cirkelvormige bewegingen. Vertrek daarbij in het midden van uw gezicht en werk uit naar buiten toe tot het poeder perfect versmolten is met de huid. Leg de nadruk op de oogleden, de kin en het voorhoofd en ga dan naar de zone van de slapen en de wangen.

  De Teint

  STAP 3 / Los poeder aanbrengen

  DIORSKIN POUDRE LIBRE

  Hydraterend poeder voor maet en helder effect
  002 Moyen transparent

  BACKSTAGE BRUSH

  Pinceau Fond de Teint Fluide Fini Professionnel Haute Couvrance

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE