De
Teint

 • Stap 1 / Highlighter aanbrengen

  Breng Skinflash aan in één nuance lichter dan uw gebruikelijke kleur om de schaduwzones van uw gezicht op te lichten: leg vooral de nadruk op uw ogen, de zone onder uw ogen en de binnenste ooghoeken, en ook op de contouren van uw mond om de vorm van uw lippen te definiëren en uw lippenstift beter te doen uitkomen.

  De Teint

  STAP 1 / Highlighter aanbrengen

  SKINFLASH

  Pen voor meer uitstraling
  002 Ivory Luster

De
Lippen

 • Stap 1 / Lipliner aanbrengen

  Breng Dior Contour aan om uw mond te definiëren en uw lippenstift langer mooi te houden. Begin in het midden van uw bovenste lip en teken een ""V""-vorm op de boog van Cupido. Definieer daarna de contouren en begin daarbij in het midden van uw lippen en werk uit naar de hoeken toe. Herhaal dezelfde beweging voor uw onderlip. Kleur ten slotte het binnenste deel van uw lippen in met het potlood om de kleur langer mooi te houden.

  De Lippen

  STAP 1 / Lipliner aanbrengen

  DIOR CONTOUR

  Couturekleur, precizie en duurzaamheid
  999 Rouge Dior

 • Stap 2 / Lippenstift aanbrengen & Poeder aanbrengen

  Breng Rouge Dior in de kleur 999 aan met de Backstage Lip brush en begin daarbij in het midden van uw lippen. Voor een perfect homogeen resultaat begint u met het definiëren van de boog van Cupido en concentreert u de kleur in het midden van uw lippen. Dit voorkomt overtollige substantie ter hoogte van de mondhoeken. Om deze iconische look helemaal af te werken en uw mond er fluweelzacht te laten uitzien kunt u de lippenstift poederen met het losse poeder Diorskin. Dip de Backstage Eyeshadow Brush Medium in het poeder en dep het voorzichtig over heel uw mond. Herhaal het proces tot uw mond perfect mat is.

  De Lippen

  STAP 2 / Lippenstift aanbrengen & Poeder aanbrengen

  DIORSKIN POUDRE LIBRE

  Hydraterend poeder voor maet en helder effect
  002 Moyen transparent

  ROUGE DIOR

  Couturekleur, rijke verzorging
  999 Rouge Dior

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush
  Medium n°21

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Lip Brush
  n°31

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE