De
Teint

 • Stap 1 / Foundation aanbrengen

  Creëer een perfecte teint door de vloeibare foundation Diorskin Forever aan te brengen met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe. Begin ter hoogte van uw wangen en ga dan naar de zone van uw ogen om ten slotte te eindigen met uw kin en voorhoofd.

  De Teint

  STAP 1 / Foundation aanbrengen

  DIORSKIN FOREVER FLUID

  Onberispelijke perfectie Fusion-effect FPS 25 SPF - PA +++
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 2 / Highlighter aanbrengen

  Breng Skinflash aan in één nuance lichter dan uw gebruikelijke kleur om de schaduwzones van uw gezicht op te lichten: leg vooral de nadruk op uw ogen, de zone onder uw ogen en de binnenste ooghoeken, en ook op de contouren van uw mond om de vorm van uw lippen te definiëren en uw lippenstift beter te doen uitkomen.

  De Teint

  STAP 2 / Highlighter aanbrengen

  SKINFLASH

  Pen voor meer uitstraling
  002 Ivory Luster

 • Stap 3 / Compacte foundation aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af met het aanbrengen van de compacte foundation Diorskin Forever met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Ga met het borsteltje in het poeder en gebruik een tissue om het overtollige product te verwijderen voor u het aanbrengt. Ga dan met het borsteltje over uw voorhoofd, kin, wangen en hals. Begin daarbij in het midden van uw gezicht en werk met horizontale bewegingen naar buiten toe tot het poeder perfect versmolten is met de huid. Om uw foundation nog langer mooi te houden brengt u de compacte foundation Diorskin Forever aan met de Backstage Compact Foundation Brush High Coverage.

  De Teint

  STAP 3 / Compacte foundation aanbrengen

  DIORSKIN FOREVER COMPACT

  Onberispelijke perfectie Fusion-effect FPS 25 SPF - PA ++
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Powder Brush Light Cover

 • Stap 4 / Blush aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af door met de Backstage Blush Brush een vleugje blush aan te brengen bovenaan op uw jukbeenderen. Breng de blush voorzichtig met achtvormige bewegingen aan op het bolle deel van uw jukbeenderen. U kunt uw teint wat oplichten door de blush ook aan te brengen op uw slapen en de contouren van uw voorhoofd.

  De Teint

  STAP 4 / Blush aanbrengen

  DIORBLUSH

  Poederblush met virbrerende kleur
  553 Cocktail Peach

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Blush Brush n°16

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE