De
Teint

 • Stap 1 / Foundation aanbrengen

  Creëer een schitterend nude-effect door de vloeibare foundation Diorskin Nude aan te brengen met behulp van de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe tot hij volledig versmolten is met de huid. Begin met de zone onder uw ogen en uw wangen, ga dan naar uw kin en sluit af met met uw voorhoofd.

  De Teint

  STAP 1 / Foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE FLUIDE

  Stralende teint nude-effect FPS 15 SPF
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 2 / De concealer aanbrengen

  Voor een perfect in elkaar overlopende make-up brengt u de concealer aan na de vloeibare foundation en voor de poeders. Breng de concealer aan met het borsteltje Backstage Concealer en concentreer de textuur op de donkere schaduwzone onder uw ogen. Indien nodig klopt u lichtjes met uw vinger om de textuur te doen doordringen.

  De Teint

  STAP 2 / De concealer aanbrengen

  DIORSKIN NUDE CONCEALER

  Sublimerende en hydraterende concealer
  002 Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush n°13

 • Stap 3 / Compacte foundation aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af met het aanbrengen van de compacte foundation Diorskin Forever met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Ga met het borsteltje in het poeder en borstel over de zone van de ogen, de kin, het voorhoofd en de neus. Begin daarbij in het midden van uw gezicht en werk uit naar buiten toe. Voor een heel natuurlijk resultaat brengt u het poeder enkel in het midden van uw gezicht en op de contouren aan terwijl u uw wangen vermijdt.

  De Teint

  STAP 3 / Compacte foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE COMPACT

  Poederfoundation voor een stralende teint met nude-effect FPS 10 SPF – PA ++
  023 Amber Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Powder Brush Light Cover

 • Stap 4 / Blush aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af door met het borsteltje Backstage Blush een vleugje blush aan te brengen bovenaan op uw jukbeenderen. Breng de blush voorzichtig met achtvormige bewegingen aan op het bolle deel van uw jukbeenderen. U kunt uw teint wat oplichten door de blush ook aan te brengen op uw slapen en de contouren van uw voorhoofd.

  De Teint

  STAP 4 / Blush aanbrengen

  DIORBLUSH

  Poederblush met virbrerende kleur
  849 Mimi bronze

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Blush Brush n°16

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE