De
Teint

 • Stap 1 / De BB Crème aanbrengen

  Creëer een schitterend nude-effect door de BB Crème aan te brengen met uw vingers of met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe tot hij volledig versmolten is met de huid. Begin met de zone onder uw ogen en uw wangen, ga dan naar uw kin en sluit af met uw oogleden.

  De Teint

  STAP 1 / De BB Crème aanbrengen

  DIORSKIN NUDE BB CREME

  Nude glow skin-perfecting Beauty balm FPS 25 SPF - PA ++
  002 Fair

  BACKSTAGE BRUSH

  Pinceau Fond de Teint Fluide Fini Professionnel Haute Couvrance

 • Stap 2 / Highlighter aanbrengen

  Breng Skinflash aan in één nuance lichter dan uw gebruikelijke kleur om de schaduwzones van uw gezicht op te lichten. Breng de highlighter aan op de vijf sleutelpunten van uw gezicht: de oog- en mondcontouren, de neusvleugels, de jukbeenderen en de voorhoofdsrimpels.

  De Teint

  STAP 2 / Highlighter aanbrengen

  SKINFLASH

  Pen voor meer uitstraling
  002 Ivory Luster

 • Stap 3 / Los poeder aanbrengen

  Voor een zacht en schitterend resultaat gebruikt u de Backstage Powder Foundation Brush Light Coverage en brengt u het poeder aan vertrekkend van de rand van de mond naar de kaak toe. Poeder uw neusvleugels en het tipje van uw neus, de zone onder uw ogen en de bolling van uw voorhoofd lichtjes. Ga eerst met het borsteltje in het poeder en gebruik een zakdoekje om het overtollige product te verwijderen voor het aanbrengen.

  De Teint

  STAP 3 / Los poeder aanbrengen

  Diorskin Nude Rose Powder

  Poudre Libre lumière rosée

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Powder Brush Light Cover

 • Stap 4 / Primer aanbrengen

  Geef uw teint een glanzend accent door Skinflash Primer aan te brengen op de centrale zone van het gezicht. Leg de nadruk op uw neusbrug, de boog van Cupido en de bovenkant van uw bovenlip en uw jukbeenderen. Laat de textuur voorzichtig doordringen, zodat deze perfect versmelt met de huid. Doe dit door zachtjes te kloppen met de Backstage Fluid Foundation Brush High Coverage of met uw vingertoppen.

  De Teint

  STAP 4 / Primer aanbrengen

  SKINFLASH PRIMER

  Concealerbasis voor meer uitstraling

 • Stap 5 / Blush aanbrengen

  Voor een frisse en natuurlijke uitstraling kleurt u uw wangen roze door Rosy Glow met cirkelvormige bewegingen op de jukbeenderen aan te brengen met de Backstage Blush Brush. Sublimeer uw natuurlijke huidskleur ook door Rosy Glow aan te brengen op uw slapen en uw kin.

  De Teint

  STAP 5 / Blush aanbrengen

  ROSY GLOW

  Boost voor een rozige en gezonde uitstraling

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Blush Brush n°16

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE