DE
TEINT

 • Stap 1 / Foundation aanbrengen

  Creëer een schitterend nude-effect door de vloeibare foundation Diorskin Nude aan te brengen met behulp van de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe tot hij volledig versmolten is met de huid. Begin met de zone onder uw ogen en uw wangen, ga dan naar uw kin en sluit af met uw oogleden.

  DE TEINT

  STAP 1 / Foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE FLUIDE

  Stralende teint nude-effect FPS 15 SPF
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 2 / De foundation aanbrengen

  Om uw make-up te perfectioneren en een perfect transparante teint te krijgen, vervolledigt u uw routine met het aanbrengen van de vloeibare foundation Diorskin Nude met behulp van het borsteltje Backstage fond de teint fluide haute couvrance op de zone onder uw ogen en op uw wangen en voorhoofd. Breng de textuur aan met kleine cirkelvormige bewegingen en werk uit van het midden van uw gezicht naar buiten toe. Dep lichtjes op de zones die een extra dekking nodig hebben.

  DE TEINT

  STAP 2 / De foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE FLUIDE

  Stralende teint nude-effect FPS 15 SPF
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Pinceau Fond de Teint Fluide Fini Professionnel Haute Couvrance

 • Stap 3 / De highlighter aanbrengen

  Breng Skinflash aan in één nuance lichter dan uw gebruikelijke kleur om de schaduwzones van uw gezicht op te lichten: leg vooral de nadruk op uw ogen, de zone onder uw ogen en de oogleden door Skinflash te gebruiken als een basis. Doe ook de schaduwzones op de neusvleugels en de contouren van uw mond verdwijnen.

  DE TEINT

  STAP 3 / De highlighter aanbrengen

  SKINFLASH

  Pen voor meer uitstraling
  002 Ivory Luster

 • Stap 4 / Los poeder aanbrengen

  Vervolledig de routine voor uw teint door los poeder aan te brengen met de Backstage Fluid Foundation Brush High Coverage. Ga met het borsteltje in het poeder en gebruik een tissue om het overtollige product te verwijderen voor u het aanbrengt. Verdeel het poeder met cirkelvormige bewegingen. Vertrek daarbij in het midden van uw gezicht en werk uit naar buiten toe tot het poeder perfect versmolten is met de huid. Leg de nadruk op de oogleden, de kin en het voorhoofd en ga dan naar de zone van de slapen en de wangen.

  DE TEINT

  STAP 4 / Los poeder aanbrengen

  DIORSKIN POUDRE LIBRE

  Hydraterend poeder voor maet en helder effect
  002 Moyen transparent

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Powder Brush Light Cover

 • Stap 5 / De blush aanbrengen

  Breng met Backstage Blush Brush een vleugje blush aan op de bovenkant van uw jukbeenderen. Breng de blush voorzichtig met achtvormige bewegingen aan op het bolle deel van uw jukbeenderen. U kunt uw teint wat oplichten door de blush ook aan te brengen op uw slapen en de contouren van uw voorhoofd.

  DE TEINT

  STAP 5 / De blush aanbrengen

  DIORBLUSH

  Poederblush met virbrerende kleur
  939 Rose Libertine

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Blush Brush n°16

DE
OGEN

 • Stap 1 / Het kohlpotlood aanbrengen

  Breng zwart kohlpotlood aan op de binnenste rand van uw ogen, tegen de bovenste wimpers aan, en werk van binnen naar buiten toe voor een intensere blik en dikkere wimpers. Hou daarna het onderste ooglid voorzichtig open om dit gebaar te herhalen tegen de onderste rand aan.

  DE OGEN

  STAP 1 / Het kohlpotlood aanbrengen

  CRAYON KHÔL

  kohlpotlood met slijper
  090 NOIR

 • Stap 2 / De oogschaduw aanbrengen

  Structureer uw blik met het Palette Multi-textures 5 Couleurs Designer. Met de Backstage Smudge Brush neemt u rechts onderaan wat eyelinertextuur en die brengt u aan tegen de bovenste wimperrand en op het volledige mobiele ooglid. Met de Backstage Eyeshadow Brush Medium werkt u de kleur uit om een kleurverloop van licht naar donker te creëren dat aansluit bij het oog. Met de Backstage Eyeliner Brush brengt u de eyelinertextuur in een smalle strook aan tegen de onderste wimperrand aan en daarna werkt u uit met de Backstage Smudging Brush.

  DE OGEN

  STAP 2 / De oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS DESIGNER

  Architect van de blik
  008 Smoky design

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeliner Brush n°24

 • Stap 3 / De oogschaduw aanbrengen

  Met het borsteltje Backstage fard à paupières medium neemt u links boven wat schaduw. Die brengt u aan op het mobiele ooglid over de eyelinertextuur. Met het borsteltje Backstage fard à paupière groot model werkt u de textuur uit naar boven toe en daarbij concentreert u de kleur in de binnenste en buitenste ooghoeken, alsof u een heel open "V" tekent.

  DE OGEN

  STAP 3 / De oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS DESIGNER

  Architect van de blik
  008 Smoky design

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush
  Medium n°21

 • Stap 4 / Oogschaduw aanbrengen

  Met de Backstage Smudging Brush neemt u wat van de kleurtextuur in het midden en die brengt u aan op het onderste ooglid, van de binnenste ooghoek naar de buitenste ooghoek toe en langs de onderste wimperrand. Deze lichtere kleur benadrukt het oog en de donkerdere make-up van het bovenste deel.

  DE OGEN

  STAP 4 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS DESIGNER

  Architect van de blik
  008 Smoky design

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Smudging Brush n°23

 • Stap 5 / Oogschaduw aanbrengen

  Met Backstage Eyeshadow Brush Medium neemt u wat van de textuur Shine rechts bovenaan en die brengt u voorzichtig aan op het mobiele ooglid door zachtjes te kloppen met de volledige breedte van het borsteltje. Gebruik daarna de Backstage Smudging Brush om hetzelfde gebaar te herhalen op het onderste ooglid, tegen de wimperrand aan.

  DE OGEN

  STAP 5 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS DESIGNER

  Architect van de blik
  008 Smoky design

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush
  Medium n°21

 • Stap 6 / Oogschaduw aanbrengen

  Nog steeds met de Backstage Smudging Brush neemt u ten slotte wat van de oplichtende kleur links onderaan en daarmee creëert u een oplichtend accent ter hoogte van de binnenste ooghoek en langs de wenkbrauwboog, net onder uw wenkbrauw. Dit opent uw blik en contrasteert met de donkerdere zones van de aangebrachte make-up.

  DE OGEN

  STAP 6 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS DESIGNER

  Architect van de blik
  008 Smoky design

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Smudging Brush n°23

 • Stap 7 / De basis aanbrengen op de wimpers

  Om het effect van uw mascara te verbeteren brengt u Diorshow Maximizer aan als basis. Zo krijgt u zichtbaar langere en sterker krullende wimpers. De unieke formule krult uw wimpers en maakt ze dikker en langer om de effecten van de mascara te versterken. 's Nachts werkt deze formule als een intense behandeling voor de vitaliteit van de wimpers.

  DE OGEN

  STAP 7 / De basis aanbrengen op de wimpers

  DIORSHOW MAXIMIZER

  Serumbasis voor mascara met wimpervergrotend effect

 • Stap 8 / Mascara aanbrengen

  Kies voor een oversized volume-effect met Diorshow Extase door deze verticaal aan te brengen. U kunt het resultaat nog optimaliseren door nog meer definitie toe te voegen met het vooraf zorgvuldig afgedroogde puntje van het borsteltje. Breng vervolgens mascara aan op de onderste wimpers om uw blik te openen. Gebruik indien nodig Backstage Lashes Brush.

  DE OGEN

  STAP 8 / Mascara aanbrengen

  DIORSHOW EXTASE

  Mascara voor een onmiddellijk oversized volume
  090 NOIR

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Separating Lashes Brush n°26

DE
LIPPEN

 • Stap 1 / Lippenstift aanbrengen

  Kleur uw lippen met Dior addict Lipstick in de kleur Rose déshabillé. Begin met het definiëren van de boog van Cupido en concentreer de kleur in het midden van uw lippen. Voor een onberispelijk en gesofistikeerd resultaat gebruikt u de Backstage Lip Brush.

  DE LIPPEN

  STAP 1 / Lippenstift aanbrengen

  Dior Addict Lipstick

  Spectaculaire glans, vibrerende kleur
  260 Rose Déshabillé

 • Stap 2 / Gloss aanbrengen

  Om deze look af te werken brengt u een vleugje Dior Addict Lip Maximizer aan om het volume van uw lippen te maximaliseren en een glanzend effect te creëren. Concentreer de textuur in het midden van uw lippen om ze meer reliëf te geven.

  DE LIPPEN

  STAP 2 / Gloss aanbrengen

  DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

  Voor volle lippen

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE