DE
NAGELS

 • Stap 1 / Nagellak aanbrengen

  Maak uw look af tot op de puntjes van uw nagels met Dior Vernis in de kleur 999 Rouge. Om de nagellak gemakkelijk aan te brengen en een perfect resultaat te verkrijgen moet u het flesje goed schudden voor gebruik en dan een heel dun eerste laagje aanbrengen. De tweede laag mag dikker zijn voor meer intensiteit en dekking. Voor een perfecte afwerking brengt u een laag Base Coat Abricot aan onder uw nagellak en werkt u af met de Top Coat Abricot voor een intensere en duurzame glans.

  DE NAGELS

  STAP 1 / Nagellak aanbrengen

  DIOR VERNIS

  Felle kleuren, duurzaam
  999

DE
TEINT

 • Stap 1 / Foundation aanbrengen

  Creëer een perfecte teint door de vloeibare foundation Diorskin Forever aan te brengen met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe. Begin ter hoogte van uw wangen en ga dan naar de zone van uw ogen om ten slotte te eindigen met uw kin en voorhoofd. Voor meer dekking gebruikt u de Backstage Fluid Foundation Brush High Coverage. U brengt de textuur met kleine cirkelvormige bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe. Leg de nadruk op uw wangen, voorhoofd en kin. Dep voorzichtig op de zones die extra dekking nodig hebben.

  DE TEINT

  STAP 1 / Foundation aanbrengen

  DIORSKIN FOREVER FLUID

  Onberispelijke perfectie Fusion-effect FPS 25 SPF - PA +++
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 2 / Highlighter aanbrengen

  Breng Skinflash aan in één nuance lichter dan uw gebruikelijke kleur om de schaduwzones van uw gezicht op te lichten: leg vooral de nadruk op uw ogen, de zone onder uw ogen en de binnenste ooghoeken, en ook op de contouren van uw mond om de vorm van uw lippen te definiëren en uw lippenstift beter te doen uitkomen.

  DE TEINT

  STAP 2 / Highlighter aanbrengen

  SKINFLASH

  Pen voor meer uitstraling
  002 Ivory Luster

 • Stap 3 / Compacte foundation aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af met het aanbrengen van de compacte foundation Diorskin Forever met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Ga met het borsteltje in het poeder en gebruik een tissue om het overtollige product te verwijderen voor u het aanbrengt. Ga dan met het borsteltje over uw voorhoofd, kin, wangen en hals. Begin daarbij in het midden van uw gezicht en werk met horizontale bewegingen naar buiten toe tot het poeder perfect versmolten is met de huid. Om uw foundation nog langer mooi te houden brengt u de compacte foundation Diorskin Forever aan met de Backstage Compact Foundation Brush High Coverage.

  DE TEINT

  STAP 3 / Compacte foundation aanbrengen

  DIORSKIN FOREVER COMPACT

  Onberispelijke perfectie Fusion-effect FPS 25 SPF - PA ++
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Powder Brush Light Cover

 • Stap 4 / Blush aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af door met de Backstage Blush Brush een vleugje blush aan te brengen bovenaan op uw jukbeenderen. Breng de blush voorzichtig met achtvormige bewegingen aan op het bolle deel van uw jukbeenderen. U kunt uw teint wat oplichten door de blush ook aan te brengen op uw slapen en de contouren van uw voorhoofd.

  DE TEINT

  STAP 4 / Blush aanbrengen

  DIORBLUSH

  Poederblush met virbrerende kleur
  553 Cocktail Peach

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Blush Brush n°16

DE
OGEN

 • Stap 1 / Oogschaduw aanbrengen

  Breng met de Backstage Eyeshadow Brush Large de oogschaduw Diorshow Mono in de kleur Ribbon aan over het volledige ooglid. Breng de oogschaduw eerst van binnen naar buiten toe aan op het volledige ooglid en leg vervolgens de nadruk op het midden van het ooglid. Breng de kleur lichtjes deppend aan met de volledige breedte van het borsteltje. Maak uw ogen ten slotte groter door wat oogschaduw aan te brengen op het buitenste deel van uw ogen, onder de buitenste ooghoek en onder uw wenkbrauw om zo een ""V"" te vormen.

  DE OGEN

  STAP 1 / Oogschaduw aanbrengen

  DIORSHOW MONO

  Backstage Oogschaduw
  623 Ribbon

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush - Large n°22

 • Stap 2 / Eyeliner aanbrengen

  Een emblematische blik krijgt u door met een zwarte Diorshow Art Pen/ zwarte Diorliner een grafisch streepje te trekken. Begin met een lijntje te trekken tegen de bovenste wimpers aan, van de binnenhoek van het oog naar het midden van het oog toe. Definieer vervolgens de buitenvorm met de eyeliner en begin daarbij in de buitenste ooghoek en werk zo naar boven toe in de richting van het uiteinde van uw wenkbrauw. Zorg ervoor dat dit lijntje niet groter is dan uw iris. Met een zelfverzekerd lijntje verbindt u het uiteinde van de buitenlijn met de lijn tegen de bovenste wimpers. Vul de zone die zo ontstaat op. Indien nodig definieert u de contouren van de eyeliner opnieuw voor een perfecte lijn.

  DE OGEN

  STAP 2 / Eyeliner aanbrengen

  DIORSHOW ARTPEN

  Intense en professionele eyeliner met stiftpunt voor een duurzaam resultaat
  095 Catwalk Black

 • Stap 3 / Mascara aanbrengen

  Breng de zwarte mascara Diorshow New Look aan op de bovenste wimpers, van de wortels naar de puntjes toe. Wissel af met draaiende bewegingen om het krullende effect te versterken. Voor een nog spectaculairder resultaat brengt u 30 seconden na de eerste laag nog een tweede laag aan. Breng daarna wat mascara aan op uw onderste wimpers om uw blik open te trekken. Gebruik indien nodig de Backstage Lashes Brush.

  DE OGEN

  STAP 3 / Mascara aanbrengen

  DIORSHOW NEWLOOK

  Mascara voor multidimensionaal volume & verzorging
  090 Black

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Separating Lashes Brush n°26

 • Stap 4 / Wenkbrauwpotlood aanbrengen

  Maak uw blik ten slotte helemaal af met perfecte wenkbrauwen. Definieer en kleur uw wenkbrauwen met het poederuiteinde. Borstel uw wenkbrauwen dan met het geïntegreerde borsteltje om dof makende sporen van foundation of poeder te verwijderen. Maak uw ogen groter door de bovenkant van uw wenkbrauwen te borstelen en daarbij de groeirichting te respecteren.

  DE OGEN

  STAP 4 / Wenkbrauwpotlood aanbrengen

  SOURCILS POUDRE

  Wenkbrauwpotlood poeder met borsteltje
  553 Marron Glacé

DE
LIPPEN

 • Stap 1 / Lipliner aanbrengen

  Breng Dior Contour aan om uw mond te definiëren en uw lippenstift langer mooi te houden. Begin in het midden van uw bovenste lip en teken een ""V""-vorm op de boog van Cupido. Definieer daarna de contouren en begin daarbij in het midden van uw lippen en werk uit naar de hoeken toe. Herhaal dezelfde beweging voor uw onderlip. Kleur ten slotte het binnenste deel van uw lippen in met het potlood om de kleur langer mooi te houden.

  DE LIPPEN

  STAP 1 / Lipliner aanbrengen

  DIOR CONTOUR

  Couturekleur, precizie en duurzaamheid
  999 Rouge Dior

 • Stap 2 / Lippenstift aanbrengen

  Breng Rouge Dior in de kleur 999 aan met de Backstage Lip brush en begin daarbij in het midden van uw lippen. Voor een perfect homogeen resultaat begint u met het definiëren van de boog van Cupido en concentreert u de kleur in het midden van uw lippen. Dit voorkomt overtollige substantie ter hoogte van de mondhoeken. Om deze iconische look helemaal af te werken en uw mond er fluweelzacht te laten uitzien kunt u de lippenstift poederen met het losse poeder Diorskin. Dip de Backstage Eyeshadow Brush Medium in het poeder en dep het voorzichtig over heel uw mond. Herhaal het proces tot uw mond perfect mat is.

  DE LIPPEN

  STAP 2 / Lippenstift aanbrengen

  DIORSKIN POUDRE LIBRE

  Hydraterend poeder voor maet en helder effect
  002 Moyen transparent

  ROUGE DIOR

  Couturekleur, rijke verzorging
  999 Rouge Dior

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush
  Medium n°21

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Lip Brush
  n°31

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE