DE
NAGELS

 • Stap 1 / Nagellak aanbrengen

  Maak uw look af tot op de puntjes van uw nagels met Dior Vernis in de kleur 257 Incognito. Om de nagellak gemakkelijk aan te brengen en een perfect resultaat te verkrijgen moet u het flesje goed schudden voor gebruik en dan een heel dun eerste laagje aanbrengen. De tweede laag mag dikker zijn voor meer intensiteit en dekking. Voor een perfecte afwerking brengt u een laag Base Coat Abricot aan onder uw nagellak en werkt u af met de Top Coat Abricot voor een intensere en lang houdende glans.

  DE NAGELS

  STAP 1 / Nagellak aanbrengen

  DIOR VERNIS

  Felle kleuren, duurzaam
  257 Incognito

DE
TEINT

 • Stap 1 / Foundation aanbrengen

  Creëer een schitterend nude-effect door de vloeibare foundation Diorskin Nude aan te brengen met behulp van de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Breng de foundation aan op de rug van uw hand en neem een kleine hoeveelheid met het borsteltje. Breng de make-up met horizontale bewegingen aan van het midden van uw gezicht naar buiten toe tot hij volledig versmolten is met de huid. Begin met de zone onder uw ogen en uw wangen, ga dan naar uw kin en sluit af met met uw voorhoofd.

  DE TEINT

  STAP 1 / Foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE FLUIDE

  Stralende teint nude-effect FPS 15 SPF
  020 Light Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush Light Coverage

 • Stap 2 / De concealer aanbrengen

  Voor een perfect in elkaar overlopende make-up brengt u de concealer aan na de vloeibare foundation en voor de poeders. Breng de concealer aan met het borsteltje Backstage Concealer en concentreer de textuur op de donkere schaduwzone onder uw ogen. Indien nodig klopt u lichtjes met uw vinger om de textuur te doen doordringen.

  DE TEINT

  STAP 2 / De concealer aanbrengen

  DIORSKIN NUDE CONCEALER

  Sublimerende en hydraterende concealer
  002 Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Concealer Brush n°13

 • Stap 3 / Compacte foundation aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af met het aanbrengen van de compacte foundation Diorskin Forever met de Backstage Fluid Foundation Brush Light Coverage. Ga met het borsteltje in het poeder en borstel over de zone van de ogen, de kin, het voorhoofd en de neus. Begin daarbij in het midden van uw gezicht en werk uit naar buiten toe. Voor een heel natuurlijk resultaat brengt u het poeder enkel in het midden van uw gezicht en op de contouren aan terwijl u uw wangen vermijdt.

  DE TEINT

  STAP 3 / Compacte foundation aanbrengen

  DIORSKIN NUDE COMPACT

  Poederfoundation voor een stralende teint met nude-effect FPS 10 SPF – PA ++
  023 Amber Beige

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Powder Brush Light Cover

 • Stap 4 / Blush aanbrengen

  Werk de routine voor uw teint af door met het borsteltje Backstage Blush een vleugje blush aan te brengen bovenaan op uw jukbeenderen. Breng de blush voorzichtig met achtvormige bewegingen aan op het bolle deel van uw jukbeenderen. U kunt uw teint wat oplichten door de blush ook aan te brengen op uw slapen en de contouren van uw voorhoofd.

  DE TEINT

  STAP 4 / Blush aanbrengen

  DIORBLUSH

  Poederblush met virbrerende kleur
  849 Mimi bronze

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Blush Brush n°16

DE
OGEN

 • Stap 1 / Eyeliner aanbrengen

  Breng Diorshow Liner Waterproof in kastanjebruine kleur met kleine toetsen aan langs de bovenste wimpers, van de binnenkant van de ogen naar de buitenkant toe om uw ogen te definiëren en uw wimpers dikker te maken. Dit structureert de vorm van uw ogen en maakt uw blik intenser.

  DE OGEN

  STAP 1 / Eyeliner aanbrengen

  DIORSHOW LINER WATERPROOF

  Duurzame Backstage eyelinerpen
  788 CHATAIGNE

 • Stap 2 / Oogschaduw aanbrengen

  Creëer een couturelook die toch ook heel natuurlijk is met de set 5 Couleurs Incognito. Met de Backstage Smudging Brush neemt u de kleur rechts onderaan en die brengt u aan tegen de bovenste wimperrand. Breng de kleur nadien aan op de bovenkant van het ooglid, van binnen naar buiten toe, om de plooi van het ooglid te benadrukken. De twee getekende zones moeten samenkomen aan de buitenkant van het oog, onder de wenkbrauwboog.

  DE OGEN

  STAP 2 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS

  Oogschaduwpalet
  030 Icognito

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Smudging Brush n°23

 • Stap 3 / Oogschaduw aanbrengen

  Met de Backstage Eyeshadow Brush Medium neemt en mengt u de twee kleuren aan de linkerkant van het doosje. De kleur die u zo creëert brengt u aan op het volledige mobiele ooglid, tussen de eerder getekende donkerdere zones.

  DE OGEN

  STAP 3 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS

  Oogschaduwpalet
  030 Icognito

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush
  Medium n°21

 • Stap 4 / Oogschaduw aanbrengen

  Met de Backstage Eyeshadow Brush Medium neemt en mengt u de centrale kleur en de kleur rechts bovenaan. De kleur die u zo creëert brengt u voorzichtig aan op het mobiele ooglid door lichtjes te kloppen met de volledige breedte van het borsteltje. Voeg vervolgens een oplichtend accent toe door deze zelfde kleur aan te brengen op de wenkbrauwboog, net onder de wankbrauw, om zo uw blik op te lichten.

  DE OGEN

  STAP 4 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS

  Oogschaduwpalet
  030 Icognito

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Eyeshadow Brush
  Medium n°21

 • Stap 5 / Oogschaduw aanbrengen

  Met de Backstage Smudging Brush neemt en mengt u de twee kleuren onderaan het doosje en u structureert uw oog door de gecreëerde kleur onder het oog aan te brengen op het onderste deel, tegen de onderste wimperrand aan.

  DE OGEN

  STAP 5 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS

  Oogschaduwpalet
  030 Icognito

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Smudging Brush n°23

 • Stap 6 / Oogschaduw aanbrengen

  Nog steeds met Backstage Smudging Brush neemt u wat van de oplichtende kleur rechts bovenaan en daarmee brengt u een lichtgevend accent aan ter hoogte van de binnenste ooghoek. Dat trekt uw blik open en contrasteert met de donkerdere zones van het ooglid en de buitenkant van het oog.

  DE OGEN

  STAP 6 / Oogschaduw aanbrengen

  5 COULEURS

  Oogschaduwpalet
  030 Icognito

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Smudging Brush n°23

 • Stap 7 / Mascara aanbrengen

  Breng Diorshow Iconic Extreme aan door lichtjes tegen de wortel van de wimpers te duwen en breng de textuur aan tot op de puntjes terwijl u het borsteltje doet draaien om het krullend effect te vergroten. Om het nude-effect van de ogen te behouden concentreert u de make-up ter hoogte van de bovenste wimperrand. De onderste wimpers blijven natuurlijk.

  DE OGEN

  STAP 7 / Mascara aanbrengen

  DIORSHOW ICONIC

  Mascara Professionnel Volume
  090 Black

DE
LIPPEN

 • Stap 1 / Lipliner aanbrengen

  Breng Dior Contour Universal aan. Dit is een transparante lipliner om uw mond te definiëren en de duurzaamheid van uw lippenstift te optimaliseren. Begin in het midden van uw bovenlip en teken een ""V""-vorm op de boog van Cupido. Definieer daarna de contouren en begin daarbij in het midden van uw lippen en werk uit naar de hoeken toe. Herhaal dezelfde beweging voor uw onderlip. Kleur ten slotte het binnenste deel van uw lippen in met het potlood om de kleur langer mooi te houden.

  DE LIPPEN

  STAP 1 / Lipliner aanbrengen

  DIOR CONTOUR UNIVERSEL

  Universeel potlood voor de lipcontouren

 • Stap 2 / Lippenstift aanbrengen

  Breng Rouge Dior in de kleur Grege aan met de Backstage Lip Brush en begin daarbij in het midden van uw lippen. Voor een perfect homogeen resultaat begint u met het definiëren van de boog van Cupido en concentreert u de kleur in het midden van uw lippen. Dit voorkomt overtollige substantie ter hoogte van de mondhoeken.

  DE LIPPEN

  STAP 2 / Lippenstift aanbrengen

  ROUGE DIOR

  Couturekleur, rijke verzorging
  169 Grege

  BACKSTAGE BRUSH

  Professional Finish Lip Brush
  n°31

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE