Nagellak is een echt modeaccessoire dat eindeloos veel mogelijkheden biedt. Het vervolledigt zowel de meest eenvoudige als de meest gesofistikeerde looks. Hier volgt wat advies om de kleuren te kiezen die het best aansluiten bij uw verlangens.

"Statement" kleuren

De "statement" kleuren verwijzen naar de rode en roze nuances. Deze traditionele en onmisbare kleuren zijn geschikt voor alle vrouwen en voor alle gelegenheden. Ze zijn altijd elegant en sublimeren een glamoureuze vrouwelijkheid.

Om deze tijdloze kleuren te moderniseren kunt u de kleur van uw nagellak doen aansluiten de kleur van uw lippenstift of zelfs van uw accessoires (handtas, schoenen, …). Probeer de kleur van uw handen echter niet te doen aansluiten bij de kleur van uw voeten.

"Color Block" kleuren

Deze popy kleuren zijn perfect om de look van een fashion addict te creëren. Met deze tinten wordt de kleur een echt modeaccesoire, een gemakkelijk en vrolijk accessoire dat u kunt veranderen en aanpassen aan uw outfits en verlangens.

Aarzel niet om deze originele kleuren te dragen met een elegante en klassieke outfit: dit contrast geeft uw look een moderne toets. U vermijdt best een al te opvallende make-up wanneer u een heel felle nagellak draagt. U kunt de kleur van uw nagels echter wel doen aansluiten bij de kleur van uw oogschaduw of van uw eyeliner voor een onverwachte "match".

"neo-grey" nuances

Deze nieuwe grijze nuances worden ook wel "niet-kleuren" genoemd. Ze verwijzen naar taupe, grijze, blauwe, askleurige nuances. Ze zijn tegelijk origineel en discreet en passen perfect bij elke outfit. Ze geven uw allure onmiddellijk een moderne toets en sluiten perfect aan bij een nude look of een total black look.

Voor een erg gesofistikeerde look kunt u deze kleuren combineren met intense en heel donkere smoky eyes. Ze vormen ook een meer fashion alternatief voor de echte ""nude"" kleuren nagellak.

Nude kleuren

Deze neutrale kleuren groeperen de beige en bleekroze nuances. Ze vormen een alternatief voor de vibrerende kleuren van de andere nagellakken van Dior. Het nude-effect verheerlijkt een natuurlijke schoonheid.

Deze discrete kleuren zijn ideaal om uw look meer evenwicht te geven wanneer uw make-up opvallend of erg kleurrijk is. Deze nuances kunnen ook opvallende juwelen benadrukken.

Fashion kleuren

Deze kleuren, rechtstreeks geïnspireerd op de kleurtrends en de modecollecties van het huis, make het "fashion statement" van het seizoen. Draag ze naar wens!

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE