Dankzij een eindeloze variatie schitterende kleuren, die gesublimeerd worden door minder of meer dekkende texturen, zijn de lippenstiften van Dior echte modeaccessoires geworden die uw look een trendy kleuraccent geven.

Perfecte dekking

Voor een optimale dekking en een verzorgende werking kiest u voor Rouge Sérum : deze lippenstift met verzorgende actieve bestanddelen biedt uw lippen met één gebaar een stralende jeugdigheid.

Om uw lippen te kleuren met een diepe kleur en ze tegelijk te hydrateren is de satijnzachte textuur van Rouge Dior ideaal.

Om elke look een gesofistikeerde toets te geven kiest u voor Diorific: het matte, elegante en heldere resultaat is beschikbaar in intense kleuren.

Lichte dekking

Voor een spectaculaire transparante glans kiest u een van de vibrerende kleuren van Dior Addict Lipstick.

Voor een nog intenser resultaat met een langdurige glans gebruikt u Dior Addict Extrême.

De lippenstiten van Dior sublimeren zelfs de meest natuurlijke looks dankzij lichte texturen die een delicaat effect hebben en soms zelfs verzorgende actieve bestanddelen bevatten.

Glossy texturen

Om uw lippen te kleuren met een sluier glanzende en lichte kleur kiest u voor de gloss Dior Addict in een van de weelderige kleuren met spiegeleffect.

Om uw lippen in een handomdraai spectaculair voller te maken kiest u voor de onmiddellijk hydraterende werking van Lip Maximizer.

Lipbalsemtextuur

Om de natuurlijke kleur van uw lippen subtiel te versterken brengt u Lip Glow aan: deze universele balsem met verzorging voedt uw lippen diepgaand.

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE