Kiest u de juiste concealer, dan licht deze uw blik op en vervaagt de tekenen van vermoeidheid. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de concealer te vinden die aansluit bij uw behoeften. Hier vindt u enkele tips om u niet te vergissen.

De juiste kleur

De concealer moet uw blik oplichten en gladstrijken. Daarom is het belangrijk de juiste kleur te kiezen: een kleur die identiek is aan de kleur van uw foundation of net één tonaliteit lichter is ideaal. Een te donkere kleur kan de kringen en de tekenen van vermoeidheid benadrukken.

De juiste textuur

De textuur van uw concealer is ook belangrijk: de concealer Diorskin NUDE met zijn verbluffend natuurlijk effect is geschikt voor alle vrouwen en alle huidtypes.

Diorskin SCULPT, dat actieve anti-ageing bestanddelen combineert met een opmerkelijke dekking, is de perfecte vereniging van make-up en verzorging. Deze concealer wordt aanbevolen voor vrouwen die de tekenen van vermoeidheid en rimpeltjes onmiddellijk en duurzaam willen corrigeren.

Skinflash, dat uw uitstraling onmiddellijk een boost geeft, heeft een corrigerend, vormgevend en oplichtend effect op uw hele gezicht. Dit product, die dat geïnspireerd is op de backstage-expertise van Dior, wordt alleen gebruikt of als aanvulling bij uw concealer, in kleine beetjes op de vijf sleutelpunten van het gezicht: jukbeenderen, neus, kin, boog van Cupido en wenkbrauwbogen.

PER MAIL DELEN

Sluiten

U

GEADRESSEERDE